Test Test Test

Matkainfo

Tälle sivulle on kerätty hieman matkainfoa, joka valmistelee myös ensikertalaista koiranäyttelymatkaajaa onnistuneelle reissulle. Saat tarkemman matkainfon sähköpostiisi noin viikkoa ennen matkaa. Muistathan, että voit aina kysyä apua ja neuvoa myös meiltä sähköpostitse info@kreisid.eu


MITÄ TARVITSEN MATKALLE MUKAAN
*Oma ja koiran passi
*Muista tarkistaa, että koirasi rokotukset ovat voimassa.
*Ota varalta mukaan koirasi rekisteritodistuksen kopio.
*Pidemmille matkoille ota mukaan tyyny ja peitto.
*Mikäli haluat keittää bussissa teetä tai kahvia, ota oma kuppi ja lusikka mukaan.
*Muista ottaa koirallesi häkki (tai kaksi, ks. Koirien matkustus) ja alusta sekä ruokaa ja vettä.
*Ja tietysti roppakaupalla hyvää mieltä.

 

KOIRIEN MATKUSTUS
* Koirat matkustavat bussissa metallihäkeissä. Kukin matkustaja tuo oman koiransa häkin. Häkissä voi matkustaa myös useampi koira omistajan niin halutessa.
* Näyttelyihin kannattaa ottaa etenkin isoille koirille varahäkki tai kevythäkki, joka kuljetetaan bussin tavaratilassa. Näin muita häkkejä ei tarvitse purkaa, vaan ne pysyvät bussissa koottuna koko matkan ajan.
* Suosittelemme ottamaan myös muutamia mustekaloja tai liinoja pienten koirien boksien kiinnitykseen.
* Kannattaa ottaa mukaan myös häkkikuppi, sekä alusta ja myös boksille päällinen / sivuverhot, jotta koirat voivat matkustaa rauhassa. Kesäisin häkkituuletin on hyvä lisä.
* Koirien ottaminen istumapaikoille on kielletty.

 

MATKAN TEKO, MAJOITUS JNE.
Pidemmillä matkoilla bussi pysähtyy noin neljän tunnin välein. Pysähdyttäessä tiedotamme aina kuinka pitkä pysähdys on luvassa. Näillä pysähdyspaikoilla on mahdollisuus ulkoiluttaa koiraa, syödä ja käydä vessassa. Yleensä pyrimme pysähtymään huoltoasemilla.

Mikäli koiran terveydentila vaatii useammin pysähtymistä, esim. koira sairastuu matkalla ripuliin, järjestämme asian ja pysähdymme tarvittaessa eläinlääkärillä. Matkamme etusijalla ovat koirat, ja matkaamme niiden ehdoilla.

Varaamme riittävästi aikaa matkojen tekoon. Saavumme yleensä määränpäähämme ensimmäistä näyttelyä edeltävänä päivänä alkuiltapäivästä. Näin koirilla ja esittäjillä on mahdollisuus levätä ennen näyttelyjä ja olla kehässä parhaimmillaan. Majoitumme laatutasoltaan hyvissä hotelleissa, jossa on oma WC, suihku ja saniteettitilat. Lyhyemmillä matkoilla (Latvia, Liettua) saavumme määränpäähämme ensimmäistä näyttelyä edeltävänä iltana. Emme siis tee sellaisia matkoja, joissa saapuisimme tien päältä suoraan näyttelypaikalle. Majoitus hotelleissa on kahden hengen huoneissa. Lisämaksusta on mahdollista majoittua myös yhden hengen huoneeseen.

Huomioithan että koira on aina - niin hotellissa, bussissa kuin näyttelypaikalla omistajansa vastuulla!
Mikäli koirallasi on taipumusta "sisustaa" hotellihuone uudelleen, ota häkki mukaan hotellihuoneeseen. Älä jätä koiraa yksin hotellihuoneeseen mikäli se huutaa. Jokainen maksaa koiransa aiheuttamat tuhot itse. On myös tärkeää muistaa, että koirat eivät saa olla hotelleissa häiriöksi.

 

MATKAN VARAUS JA PERUUTUS
Mikäli matka on varattu sitovasti (varausmaksu maksettu), sitoo varaus molempia osapuolia. Matkustajan peruessa matkan varausmaksun maksamisen jälkeen, tulee hänen suorittaa peruuntumisesta matkanjärjestäjälle aiheutuvat kulut (koiran mahdolliset ilmoittautumiset, laivamatkat & hotellimaksut niiltä osin kun niitä ei voi perua). Mikäli matkustaja jättää saapumatta matkalle tai peruu sen ilmoittautumisajan päätyttyä, tulee matkustajan maksaa matka kokonaisuudessaan.
Matkan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa muuttaa matkaohjelmaa, aikatauluja tai majoitusta. Matkustajan on toimitettava tarvittavat pyydetyt asiakirjat matkanjärjestäjälle hyvissä ajoin ennen matkaa (esimerkiksi viisumimaihin matkustettaessa matkustajan passin tulee olla matkanjärjeställä noin kuukausi ennen matkaa, passin saa takaisin matkan alkaessa). Kysythän tarvittaessa lisää matkaehdoistamme, autamme mielellämme!